Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας λειτουργεί ως φυσική και ιστορική συνέχεια του παρελθόντος, διατηρώντας τον ρόλο του προμηθευτή αερίου στους καταναλωτές (στο πλαίσιο των διατάξεων του Ν.4001/2011 σχετικά με τη λειτουργία της αγοράς φυσικού αερίου) και προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε ενεργειακή ανάγκη. Η πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο του φυσικού αερίου εγγυάται αξιόπιστες υπηρεσίες τόσο στους οικιακούς, όσο και στους επαγγελματικούς ή βιομηχανικούς καταναλωτές. Κάνοντας ένα ακόμη βήμα, σήμερα το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρείας Ενέργειας, προσφέρει και ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο σε όλους τους καταναλωτές, σε όλη την Ελλάδα! Επίλεξε τον πιο ολοκληρωμένο πάροχο ενέργειας και επωφελήσου!

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους συνεργάτες-εγκαταστάτες φυσικού αερίου, τους οποίους μπορείτε να δείτε εδώ.

Επωφεληθείτε από την υπηρεσία Νέας Σύνδεσης για Φυσικό Αέριο και αφήστε μας να αναλάβουμε όλη τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο Φυσικού Αερίου.

Δείτε εδώ το βίντεο με τα βήματα της διαδικασίας σύνδεσης στο δίκτυο του Φυσικού Αερίου και της εσωτερικής εγκατάστασης. 

Σύνδεση στο Φυσικό Αέριο, εύκολα και απλά!

1
Αίτηση σύνδεσης και παροχής Φυσικού Αερίου
2
Σύναψη συμβάσεων διανομής και παροχής Φυσικού Αερίου
3
Τοποθέτηση μετρητή και εσωτερική εγκατάσταση
4
Έλεγχος εσωτερικής εγκατάστασης και ενεργοποίηση

Σύνδεση & εγκατάσταση