Δίνουμε ενέργεια στην ζωή σας

πάνω από 160 χρόνια!

Πέρασαν 160 χρόνια από τότε που ξεκίνησε τη λειτουργία του το εργοστάσιο φωταερίου, δίνοντας ενέργεια και φωτίζοντας την Αθήνα!

Σήμερα, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας λειτουργεί ως φυσική και ιστορική συνέχεια του παρελθόντος, διατηρώντας τον ρόλο του προμηθευτή αερίου στους καταναλωτές (στο πλαίσιο των διατάξεων του Ν.4001/2011 σχετικά με τη λειτουργία της αγοράς φυσικού αερίου) και προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε ενεργειακή ανάγκη.

Η πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο του φυσικού αερίου εγγυάται αξιόπιστες υπηρεσίες τόσο στους οικιακούς, όσο και στους επαγγελματικούς ή βιομηχανικούς καταναλωτές.

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας συνεχίζει την πορεία του στον χώρο της ενέργειας με ακεραιότητα και υπευθυνότητα, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και λειτουργώντας με ασφάλεια απέναντι στους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Κάνοντας ένα ακόμη βήμα, σήμερα το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρείας Ενέργειας, προσφέρει και ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο σε όλους τους καταναλωτές, σε όλη την Ελλάδα!

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας ταξιδεύει βαθιά στον χρόνο και την ιστορία της πόλης των Αθηνών και συναντάται πρώτη φορά, στα μέσα περίπου του 19ου αιώνα,στον πρόδρομό της που είναι το εργοστάσιο Φωταερίου της Αθήνας.

1857
Το ταξίδι στον χρόνο ξεκινάει το 1857 με την έναρξη λειτουργίας του εργοστασίου στο Γκάζι με βασική δραστηριότητα τον δημόσιο φωτισμό της πρωτεύουσας του νεοσύστατου Ελληνικού Κράτους.

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, προσφέρει το Energy Double Play, το μόνο πακέτο ενέργειας που δίνει τόσο πολλά προνόμια στους Έλληνες καταναλωτές, μέσα από ένα ευρύ πλαίσιο Συνεργασιών!