Επενδύουμε στους ανθρώπους μας

Ανθρώπινο δυναμικό

Λειτουργώντας σε ένα δυναμικά μεταβαλλόμενο περιβάλλον το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας επενδύει στους ανθρώπους του.

Η εταιρεία είναι στελεχωμένη με τον ιδανικό συνδυασμό επαγγελματιών που κουβαλούν μακρά εμπειρία και μοναδική γνώση στον τομέα της ενέργειας ενώ παράλληλα χαρακτηρίζονται από εξειδίκευση σε νέες τεχνολογίες, καινοτομία και πρωτοποριακή ματιά.

Η επίτευξη των στρατηγικών στόχων είναι κοινός τόπος για το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της Εταιρείας που υπογραμμίζεται από τη φράση: Επίκεντρο των λειτουργιών είναι ο πελάτης.

Με πάθος, ανάληψη πρωτοβουλιών, ειλικρίνεια στην επικοινωνία και διαρκή αναζήτηση με στόχο τη βελτίωση και ανάπτυξη οι άνθρωποι της Εταιρείας λειτουργούν συνεργατικά και ομαδικά. Κινούμενοι σε ένα ασφαλές, εργονομικό κι ευχάριστο περιβάλλον εργασίας επιδεικνύουν δέσμευση, προς τους πελάτες, τους συναδέλφους, τους μετόχους αλλά κυρίως στον εαυτό τους. Είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε νέες προκλήσεις;

Είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε μια συναρπαστική καριέρα στην πιο δυναμική ομάδα της ενέργειας; Θα θέλαμε πολύ να σας γνωρίσουμε!


Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
για να σας καλέσουμε.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ
Παρακαλώ επιλέξτε τον σκοπό της επικοινωνίας
Παρακαλώ εισάγετε τουλάχιστον 4 χαρακτήρες
Παρακαλώ εισάγετε τουλάχιστον 4 χαρακτήρες
Παρακαλώ εισάγετε έναν έγκυρο τηλεφωνικό αριθμό
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΤΕ
Παρακαλώ επιλέξτε πότε επιθυμείτε να σας καλέσουμε

Τα παραπάνω πεδία είναι υποχρεωτικά

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00-21:00

Το αίτημά σας καταχωρήθηκε!

Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας


Το αίτημά σας καταχωρήθηκε!

Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας στις
dd/mm/YY και μεταξύ HH:mm-HH:mm