Επικοινωνήστε μαζί μας

Δείτε εδώ όλα τα τηλέφωνα επικοινωνίας μας και τις διευθύνσεις των καταστημάτων μας

Καταστήματα

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημα Φυσικού Αερίου ή Vodafone ή Κωτσόβολου

Δίκτυο συνεργατών

Επικοινωνήστε με το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών μας για εγκατάσταση Φυσικού Αερίου στο χώρο σας
H ΒΑΧΙ GAS CENTER (authorized dealers by HYDROMARIN SA) διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις Ύδρευσης – Θέρμανσης – Φυσικού Αερίου - Κλιματισμού – Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, σε ένα πανελλαδικό δίκτυο 1200 εξειδικευμένων καταστημάτων με πλήρη τεχνική υποστήριξη, άμεση παράδοση και γκάμα που ανταποκρίνεται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς.
Η «Energy Project» δραστηριοποιείται από το 2006 στους τομείς της μελέτης, επίβλεψης και εκτέλεσης των ηλεκτρομηχανολογικών, φωτοβολταϊκών έργων καθώς και έργων φυσικού αερίου.
Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα προϊόντα της ελληνικής αγοράς και πάντα Ευρωπαϊκής προέλευσης, συνοδευόμενα από τα απαιτούμενα πιστοποιητικά, η CosmoAerion παρέχει λύσεις εγκατάστασης φυσικού αερίου, μελέτες για εξοικονόμιση ενέργειας, βελτίωση ενεργειακής κλίμακας, οικονομική θέρμανση και δωρεάν αυτοψίες.
Η εταιρεία Teamline gas ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 2006 στην Θεσσαλονίκη στον χώρο των εγκαταστάσεων θέρμανσης. Από το 2012 η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας μονάδων φυσικού αερίου ξεκινώντας τις πρώτες εισαγωγές από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συμμετέχει ανελλιπώς στις Διεθνείς Εκθέσεις της Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ) από το 2012 με καινοτόμα προϊόντα και νέους τρόπους εγκαταστάσεων θέρμανσης με πρωτοπόρα υλικά σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στην Service Gas, με ένα δίκτυο 11 σημείων στην Αττική, προσφέρουμε τις πλέον ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές φυσικού αερίου, από το αρχικό στάδιο της ενημέρωσης του πελάτη έως την ολοκλήρωση και παράδοση του έργου. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ότι παραμένουμε πιστοί στην Τεχνική Υποστήριξη μετά την πώληση.

Καταστήματα συνεργατών

Δείτε εδώ όλα τα καταστήματα συνεργατών

Περισσότερα

Αναζήτηση


Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
για να σας καλέσουμε.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ
Παρακαλώ επιλέξτε τον σκοπό της επικοινωνίας
Παρακαλώ εισάγετε τουλάχιστον 4 χαρακτήρες
Παρακαλώ εισάγετε τουλάχιστον 4 χαρακτήρες
Παρακαλώ εισάγετε έναν έγκυρο τηλεφωνικό αριθμό
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΤΕ
Παρακαλώ επιλέξτε πότε επιθυμείτε να σας καλέσουμε

Παρακαλώ επιλέξτε μια ημερομηνία

Παρακαλώ επιλέξτε ένα έγκυρο 2ωρο

Τα παραπάνω πεδία είναι υποχρεωτικά

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-21:00

Το αίτημά σας καταχωρήθηκε!

Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας


Το αίτημά σας καταχωρήθηκε!

Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας στις
dd/mm/YY και μεταξύ HH:mm-HH:mm