Η Σύμβαση για τους οικιακούς καταναλωτές και τους μικρούς επαγγελματίες έχει διάρκεια ισχύος ενός (1) έτους. Με τη λήξη ενός έτους η Σύμβαση ανανεώνεται αυτομάτως για αόριστο διάστημα.
Ειδικά για τους μεγάλους εμπορικούς και μεγάλους βιομηχανικούς καταναλωτές, η διάρκεια της Σύμβασης καθορίζεται κατόπιν συμφωνίας.

Η συγκεκριμένα ρήτρα αποτελεί μέρος της τιμολογιακής πολιτικής του κάθε παρόχου, όπως προβλέπεται από τον Κώδικα Προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας και την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι είναι η χρέωση αυτή.

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, είναι ο ιστορικότερος πάροχος στον χώρο της ενέργειας με 165 χρόνια εμπειρίας στην εξυπηρέτηση ενεργειακών αναγκών. Σας προσφέρουμε τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές σε φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα. Ενώ επιπλέον, σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν υπηρεσίες όπως  η Επείγουσα Τεχνική βοήθεια και η επιβράβευση με τετραπλάσιους πόντους με πληρωμή λογαριασμών μέσω της Alpha Βank bonus κάρτας. Τέλος, με την ενεργοποίηση πάγιας εντολής έχετε μηδενική εγγύηση.

Η έκπτωση συνέπειας στο ηλεκτρικό ρεύμα παρέχεται με την προϋπόθεση της έγκαιρης εξόφλησης των λογαριασμών πριν την καθορισμένη Ημερομηνία Λήξης. Το ποσό της έκπτωσης υπολογίζεται στον εκάστοτε λογαριασμό και αφαιρείται από τον επόμενο λογαριασμό.

Εφαρμόζεται στις χρεώσεις ενέργειας χωρίς τις πάγιες χρεώσεις, πχ μηνιαίο πάγιο. Υπολογίζεται σε κάθε λογαριασμό και αποδίδεται ως ποσό Έκπτωσης στον επόμενο λογαριασμό.

Πάντοτε κοντά στις ανάγκες των πελατών μας η εταιρεία μας προσφέρει τις υπηρεσίες της και στους καταναλωτές που ασχολούνται με τη γεωργική παραγωγή. Η Χρέωση Ενέργειας είναι στα 7,55 λεπτά του € η kWh και στην χρέωση αυτή εφαρμόζεται έκπτωση double play 5% εάν είστε και καταναλωτής φυσικού αερίου. Ταυτόχρονα όμως μπορείτε να λάβετε και επιπλέον έκπτωση συνέπειας 15% αν πραγματοποιείτε εμπρόθεσμες πληρωμές λογαριασμών. Ταυτόχρονα πέραν του χαμηλού μας τιμολογίου μπορείτε να επωφεληθείτε αφενός από τη μηδενική χρέωση Α.Δ.Μ.Η.Ε. – Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. και αφετέρου από τη μειωμένη χρέωση Ε.Τ.Μ.Ε.Α.Ρ. – Υ.Κ.Ω. Αξίζει να αναφερθεί ότι εφαρμόζεται μηνιαία Χρέωση Ισχύος 1,10 € / kW, στην περίπτωση βέβαια που υπάρχει και ο αντίστοιχος μετρητής που καταγράφει τη μέτρηση.

Μπορείτε να απευθυνθείτε στον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής  Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη,  συντήρηση και λειτουργία του δικτύου.

Προς διευκόλυνση, τα στοιχεία επικοινωνίας είναι:

-Τηλ. επικοινωνίας: 800 400 4000 / 211 1900 500

-Email: infodeddie@deddie.gr

Δημοσιεύεται αρμοδίως από τον ΑΔΜΗΕ και το ΕΧΕ σε ημερήσια βάση.

Το ΕΧΕ είναι υπεύθυνο για τις διαδικασίες διαμόρφωσης της ΟΤΣ. Συγκεντρώνει τη συνολική ζήτηση των προμηθευτών ανά ώρα, ξεκινώντας από  τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και στη συνέχεια οργανώνει τους παραγωγούς.

1. Σταματάει η παροχή Φυσικού Αερίου την ημερομηνία ολοκλήρωσης του αιτήματος διακοπής, από τον διανομέα του δικτύου (ΕΔΑ).
2. Η εταιρεία θα προβεί στην εκκαθάριση του λογαριασμού σας και θα σας αποστείλει τελικό λογαριασμό.


Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
για να σας καλέσουμε.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ
Παρακαλώ επιλέξτε τον σκοπό της επικοινωνίας
Παρακαλώ εισάγετε τουλάχιστον 4 χαρακτήρες
Παρακαλώ εισάγετε τουλάχιστον 4 χαρακτήρες
Παρακαλώ εισάγετε έναν έγκυρο τηλεφωνικό αριθμό
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΤΕ
Παρακαλώ επιλέξτε πότε επιθυμείτε να σας καλέσουμε

Παρακαλώ επιλέξτε μια ημερομηνία
Παρακαλώ επιλέξτε ένα έγκυρο 2ωρο

Τα παραπάνω πεδία είναι υποχρεωτικά

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00-21:00

Το αίτημά σας καταχωρήθηκε!

Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας


Το αίτημά σας καταχωρήθηκε!

Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας στις
dd/mm/YY και μεταξύ HH:mm-HH:mm