Συνδεθείτε με την οικονομία

Αν ψάχνετε τρόπους να μειώσετε τους λογαριασμούς σας, το Φυσικό Αέριο είναι η σωστή επιλογή!
Με τη χρήση του, απολαμβάνετε αποτελεσματική και ομοιόμορφη θέρμανση σε όλο τον χώρο, ενώ παράλληλα εξοικονομείτε έως και 44% στο λογαριασμό σας, σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης.

Ζεσταθείτε με σιγουριά!

Το Φυσικό Αέριο είναι απόλυτα φιλικό προϊόν, που δεν περιέχει μονοξείδιο του άνθρακα (CO2). Είναι ελαφρότερο από τον αέρα, έτσι σε περίπτωση διαρροής απομακρύνεται άμεσα στην ατμόσφαιρα.

Σημαντική είναι η ασφάλεια που παρέχεται και από τις ίδιες τις συσκευές φυσικού αερίου, καθώς σε περίπτωση διαφυγής ή σε περίπτωση που σβήσει η φλόγα της συσκευής μαγειρέματος, ο ειδικός μηχανισμός που διαθέτουν διακόπτει αυτόματα την παροχή του, για 100% ασφάλεια.

Φιλικό από τη φύση του!

Το Φυσικό Αέριο είναι φιλικό προς το περιβάλλον από τη φυση του! Είναι το πιο καθαρο καύσιμο σε σχέση με τα υπόλοιπα συμβατικά καύσιμα και συμβάλλει σημαντικά στη μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου.

Επιπλέον, δεν εκπέμπει αιθάλη και δεν περιέχει τις βλαβερές για το περιβάλλον ενώσεις θείου που ρυπαίνουν και προκαλούν το φαινόμενο της όξινης βροχής.

Αλλάξτε ζωή!

Το Φυσικό Αέριο αλλάζει την καθημερινότητα σας και την κάνει απολαυστικά απλή.

Είναι άμεσα διαθέσιμο με το πάτημα ενός κουμπιού και δεν χρειάζεται να το παραγγείλετε όπως το πετρέλαιο θέρμανσης. Προσφέρει ενιαία και αποτελεσματική θέρμανση αλλά και άφθονο ζεστό νερό.

Επιπλέον, συνδέοντας την κουζίνα μας με Φυσικο Αέριο, μαγειρεύετε γρήγορα και εύκολα μιας και οι εστίες δεν χρειάζονται προθέρμανση.

Ενέργεια που μετράει

Χωρίς προπληρωμές και αμφιλεγόμενες μετρήσεις!

Με το Φυσικό Αέριο πληρώνετε μόνο όσο έχετε χρησιμοποιήσει και πάντα μετά την κατανάλωσή του, καθώς ο έλεγχος γίνεται από τις ενδείξεις του μετρητή, όπως στη ΔΕΗ και την ΕΥΔΑΠ και έτσι γνωρίζετε ακριβώς
πόσο καταναλώνετε.

Κεντρική Θέρμανση

Χωρίς ουσιαστική παρέμβαση στο κτίριο της πολυκατοικίας, η μετατροπή της κεντρικής θέρμανσης με χρήση φυσικού αερίου είναι απλή: Μετά τη σύνδεση με το κεντρικό δίκτυο φυσικού αερίου και την τοποθέτηση μετρητή, αντικαταστήστε τον καυστήρα πετρελαίου με καυστήρα φυσικού αερίου.

Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τις σωληνώσεις νερού της θέρμανσης, τα σώματα του καλοριφέρ ή οτιδήποτε άλλο από την εγκατάσταση της κεντρικής θέρμανσης. Η δεξαμενή πετρελαίου είναι πλέον περιττή, καθώς εξοικονομείτε χώρο ενώ απαλλάσσεστε από τις δυσάρεστες οσμές και τα υπολείμματα του πετρελαίου.

Αυτόνομη θέρμανση

Τοποθετώντας ατομικό λέβητα με ενσωματωμένο καυστήρα φυσικού αερίου μέσα στο σπίτι ή σε ημιυπαίθριο χώρο, επιτυγχάνετε πλήρη ανεξαρτησία στη θέρμανσή σας με απόλυτη ασφάλεια.

Η συσκευή, που τοποθετείται στον τοίχο, έχει πολύ μικρές διαστάσεις, και μπορεί εκτός από συνεχή και οικονομική θέρμανση να καλύψει τις ανάγκες σας και σε ζεστό νερό χρήσης. Η παροχή φυσικού αερίου στο σπίτι σας γίνεται με εξωτερική σωλήνωση που φτάνει από το μετρητή μέχρι τον ατομικό λέβητα.

Ζεστό Νερό

Με το Φυσικό Αέριο έχετε άφθονο ζεστό νερό, με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς να περιμένετε. Το νερό ζεσταίνεται την ίδια στιγμή που ανοίγετε τη βρύση και μόνο για όσο το χρειάζεστε, χωρίς να σπαταλάτε ενέργεια. Με το Φυσικό Αέριο έχετε απόλυτη άνεση και οικονομία!

Μαγείρεμα

Συνδέοντας την κουζίνα σας με το Φυσικό Αέριο είναι σίγουρο ότι συνδέετε την ευκολία και την οικονομία με τη μαγειρική σας.

Οι εστίες φυσικού αερίου δεν χρειάζονται προθέρμανση και η ταχύτητα στο μαγείρεμα θα σας εντυπωσιάσει.

Κλιματισμός

Mε μια μόνο κεντρική κλιματιστική μονάδα φυσικού αερίου μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες ψύξης το καλοκαίρι και θέρμανσης τον χειμώνα. Η μονάδα τοποθετείται σε εξωτερικό χώρο και τροφοδοτεί με ψύξη ή θέρμανση τις εσωτερικές μονάδες στους χώρους σας. Προσφέρεται κυρίως για νέες εγκαταστάσεις ή χώρους υπό ανακαίνιση, κυρίως επαγγελματικούς.
Είναι μια περιβαλλοντική λύση που προσφέρει οικονομία στη λειτουργία.

Το πιο καθαρό και λιγότερο ρυπογόνο

Το φυσικό αέριο είναι το πιο καθαρό και λιγότερο ρυπογόνο από τα συμβατικά καύσιμα. Η καύση του παράγει λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα (CO2), οπότε υποκαθιστώντας τα άλλα καύσιμα συμβάλλει στη μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου. Η καύση του είναι καθαρή και πρακτικά δεν εκπέμπει αιθάλη και αιωρούμενα σωματίδια, περιορίζοντας έτσι την ατμοσφαιρική ρύπανση (αιθαλομίχλη). Δεν περιέχει ενώσεις θείου που ρυπαίνουν το περιβάλλον και προκαλούν το φαινόμενο της όξινης βροχής.

 

Για παράδειγμα, μια πολυκατοικία με φυσικό αέριο εξοικονομεί το CO2 που εκπέμπουν 2 αυτοκίνητα!

Ό,τι πιο φιλικό για το περιβάλλον και τον άνθρωπο

Το Φυσικό Αέριο είναι μείγμα υδρογονανθράκων σε αέρια κατάσταση, αποτελούμενο κυρίως από μεθάνιο, σε ποσοστό πάνω από 85%.

Είναι πολύ καθαρό, σε σχέση με τα άλλα συμβατικά καύσιμα, χωρίς προσμίξεις και θειούχα συστατικά.

Χρησιμοποιείται χωρίς ιδιαίτερη επεξεργασία και κάνει τέλεια καύση στις συσκευές φυσικού αερίου, προσφέροντας έτσι άνεση και ποιότητα ζωής σε χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Η προέλευση του

Το Φυσικό Αέριο υπάρχει σε μεγάλα αποθέματα στο υπέδαφος και εντοπίζεται σε χώρες όπως η πρώην Σοβιετική Ένωση, το Ιράν, το Κατάρ, το Ιράκ, η Νιγηρία, η Αλγερία, οι ΗΠΑ κ.α.

Η Ελλάδα σήμερα προμηθεύεται Φυσικό Αέριο από 3 διαφορετικές πηγές:

  • από τη Ρωσία, μέσω Βουλγαρίας, σε αέρια μορφή μέσα από  αγωγούς,
  • από το Αζερμπαϊτζάν, μέσω Τουρκίας,  με τη χρήση αγωγών σε αέρια μορφή,
  • από την Αλγερία, στις εγκαταστάσεις της Ρεβυθούσας, με δεξαμενόπλοια,  σε υγροποιημένη μορφή.

Η σύστασή του

Το Φυσικό Αέριο είναι ελαφρύτερο από τον αέρα με σχετική πυκνότητα 0.55. Σε περίπτωση διαφυγής, απομακρύνεται άμεσα στην ατμόσφαιρα, σε αντίθεση με το υγραέριο που είναι βαρύτερο από τον αέρα και σε περίπτωση διαρροής συγκεντρώνεται χαμηλά. Το Φυσικό Αέριο είναι άοσμο, αλλά κατά τη μεταφορά του προστίθεται μια ειδική ουσία με χαρακτηριστική οσμή, ώστε να ανιχνεύεται σε περίπτωση διαφυγής.

Τα όρια ανάφλεξης του Φυσικού Αερίου είναι 4,5% – 15%, δηλαδή η καύση δεν μπορεί να συντηρηθεί αν η περιεκτικότητα του αέρα σε Φυσικό Αέριο είναι εκτός αυτών των ορίων.


Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
για να σας καλέσουμε.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ
Παρακαλώ επιλέξτε τον σκοπό της επικοινωνίας
Παρακαλώ εισάγετε τουλάχιστον 4 χαρακτήρες
Παρακαλώ εισάγετε τουλάχιστον 4 χαρακτήρες
Παρακαλώ εισάγετε έναν έγκυρο τηλεφωνικό αριθμό
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΤΕ
Παρακαλώ επιλέξτε πότε επιθυμείτε να σας καλέσουμε

Τα παραπάνω πεδία είναι υποχρεωτικά

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00-21:00

Το αίτημά σας καταχωρήθηκε!

Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας


Το αίτημά σας καταχωρήθηκε!

Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας στις
dd/mm/YY και μεταξύ HH:mm-HH:mm