Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

Εκτός από εργαζόμενοι στο Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, είμαστε και οι ίδιοι καταναλωτές φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος και έχουμε τις ίδιες ανησυχίες με σένα! Γι’ αυτό τον λόγο, ψάχνουμε διαρκώς νέους τρόπους για να σου δώσουμε λύσεις σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες.

Για αρχή, σου θυμίζουμε ότι ως ιδιώτης, επωφελείσαι από τις επιδοτήσεις που έχει προβλέψει η Πολιτεία. Συγκεκριμένα, στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και για κατανάλωση έως 300kwh/μήνα, το ποσό επιδότησης για την περίοδο κατανάλωσης Σεπτεμβρίου είναι €9/μήνα και για περίοδο κατανάλωσης Οκτωβρίου διπλασιάζεται σε έως και €18/μήνα. Για τους μήνες Νοέμβριο – Δεκέμβριο η επιδότηση ανεβαίνει στα €39/μήνα, και σύμφωνα με τις νέες ενημερώσεις, η επιδότηση συνεχίζεται και για τους μήνες Ιανουάριο*, Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο. Συγκεκριμένα, για τα Οικιακά κυμαινόμενα τιμολόγια για τον μήνα Ιανουάριο και για κατανάλωση έως 150kwh/μήνα το ποσό επιδότησης ανέρχεται στα 0,160€/kwh ενώ για κατανάλωση από 151kwh/μήνα έως 300kwh/μήνα το ποσό επιδότησης είναι 0,120€/kwh. Για τους μήνες Φεβρουάριο – Μάρτιο, για κατανάλωση έως 150kwh/μήνα το ποσό επιδότησης ανέρχεται στα 0,150€/kwh ενώ για κατανάλωση από 151kwh/μήνα έως 300kwh/μήνα το ποσό επιδότησης είναι 0,110€/kwh. Για τον μήνα Απρίλιο, για κατανάλωση έως 150kwh/μήνα το ποσό επιδότησης ανέρχεται στα 0,270€/kwh ενώ για κατανάλωση από 151kwh/μήνα έως 300kwh/μήνα το ποσό επιδότησης είναι 0,210€/kwh. Επιπλέον, για τα Επαγγελματικά** κυμαινόμενα τιμολόγια, το ποσό επιδότησης για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο ανέρχεται στα 0,065€/kwh, ενώ για τον μήνα Απρίλιο ανέρχεται στα 0,130€/kwh. Εφαρμόζεται  ανεξαιρέτως σε όλους τους καταναλωτές, ανεξαρτήτως εισοδηματικών κριτηρίων. Εάν ανήκεις στους δικαιούχους Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (Κ.Ο.Τ) τότε το ποσό επιδότησης που δικαιούσαι για έως και 300kwh αυξάνεται από τα €24 στα €45/μήνα για τους μήνες Νοέμβριο – Δεκέμβριο. Για τον μήνα Ιανουάριο το ποσό επιδότησης ανέρχεται στα 0,180€/kwh, για τους μήνες Φεβρουάριο – Μάρτιο στα 0,170€/kwh και για τον Απρίλιο στα 0,290€/kwh.

*Η Κρατική Επιδότηση 2022 για τα Οικιακά Κυμαινόμενα Τιμολόγια αφορά αποκλειστικά την Α’ Κατοικία των καταναλωτών.

**Αποκλειστικά οι Επαγγελματίες από 01.01.2022 και έπειτα, δεν έχουν όριο στην επιδοτούμενη κατανάλωση τους και λαμβάνουν έκπτωση κρατικής επιδότησης για το σύνολο αυτής που αφορά περίοδο από 01.01.2022 και έπειτα.

Στους λογαριασμούς φυσικού αερίου, ως εταιρεία θα προχωρήσουμε στην απορρόφηση 15% του κόστους προμήθειας αερίου με την υποστήριξη της μητρικής μας Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου (ΔΕΠΑ Εμπορίας) από την οποία προμηθευόμαστε φυσικό αέριο. Η έκπτωση αυτή εφαρμόζεται στο σύνολο των οικιακών καταναλωτών. Συγκεκριμένα, το ποσό επιδότησης για την περίοδο κατανάλωσης Οκτωβρίου είναι 0,011€/Kwh και για την περίοδο κατανάλωσης Νοεμβρίου είναι 0,015€/Kwh. Για τον Δεκέμβριο το ποσό επιδότησης ανέρχεται στα 0,034€/kwh. Επιπλέον, για την περίοδο κατανάλωσης Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Μαρτίου, οι Οικιακοί καταναλωτές θα λάβουν στους λογαριασμούς τους επιδότηση ποσού 0,020€/Kwh και Κρατική Επιδότηση ποσού 0,020€/kwh ενώ οι Επαγγελματίες για τον μήνα Ιανουάριο θα λάβουν Κρατική Επιδότηση ποσού 0,030€/kwh και για τους μήνες Φεβρουάριο – Μάρτιο 0,020€/kwh. Για τον μήνα Απρίλιο, για τους Οικιακούς καταναλωτές η επιδότηση ανέρχεται στα 0,030€/kwh και η Κρατική Επιδότηση στα 0,040€/kwh, ενώ για τους Επαγγελματίες η Κρατική Επιδότηση ανέρχεται στα 0,040€/kwh.

Σου προσφέρουμε ευέλικτους τρόπους πληρωμής:

Για τη διευκόλυνσή σου, έχουμε δημιουργήσει νέα σχήματα διακανονισμού για να ταιριάζουν στις δικές σου ανάγκες. Επικοινώνησε μαζί μας για να δεις το ιδανικό πλάνο για σένα.

Επιπλέον, σύντομα, θα σου προσφέρουμε τη δυνατότητα να εξοφλείς τους λογαριασμούς σου με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας*. Η πληρωμή θα μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικής πληρωμής που υπάρχει στο site μας, είτε μέσω web- banking της τράπεζάς σου, είτε μέσω του λογαριασμού σου στο MyAccount.

*Ισχύει για τις κάρτες όλων των τραπεζών που υποστηρίζουν δόσεις

Σε επιβραβεύουμε με Alpha Bonus πόντους:

Σου υπενθυμίζουμε ότι μπορείς να μειώσεις το ποσό του λογαριασμού σου εξαργυρώνοντας Bonus πόντους μέσω της συνεργασίας μας με την Alpha Bank.

Χρησιμοποίησε την κάρτα Alpha Bonus κατά την πληρωμή του λογαριασμού σου και βγες κερδισμένος! Επιπλέον, με κάθε εξόφληση του λογαριασμού σου μπορείς να κερδίσεις 4 Alpha Bank Bonus πόντους για κάθε ευρώ συναλλαγών.

Μάθε περισσότερα
Σε συμβουλεύουμε πώς να εξοικονομείς ενέργεια

Μαθαίνοντας πώς να καταναλώνεις λιγότερη ενέργεια στο σπίτι, μπορείς να εξοικονομήσεις έως και 350€/έτος και να συμβάλεις στην προστασία του περιβάλλοντος.

Μοιραζόμαστε μαζί σου έξυπνες συμβουλές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Συμβουλές Εξοικονόμησης
Σε στηρίζουμε περισσότερο με τις Δωρεάν Υπηρεσίες μας

Μην ξεχνάς ότι σε περιπτώσεις «έκτακτης ανάγκης», μπορείς να χρησιμοποιείς τα Δωρεάν προνόμια που σου παρέχουμε για να μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό των εξόδων του μήνα.

Μέσω της συνεργασίας μας με τη Mondial Assistance, έχεις πρόσβαση εντελώς δωρεάν σε πλήθος υπηρεσιών όπως υδραυλικές ή ηλεκτρικές βλάβες, βλάβες καυστήρα, θραύση κρυστάλλων κλπ.

Είμαστε εδώ για σένα 24/7

Όπως πάντα, έτσι και τώρα, μπορείς να μας βρεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, κάθε μέρα, μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου.

Σε αυτή την ιδιαίτερη συνθήκη όμως, θα θέλαμε να σου υπενθυμίσουμε ότι για θέματα που σχετίζονται με τον λογαριασμό σου (έκδοση, ποσό λογαριασμού, ιστορικό συναλλαγών κτλ) μπορείς να ενημερωθείς εύκολα και άμεσα μέσω του MyAccount και του myFysikoAerioApp.

  • Για νέα προϊόντα/ υπηρεσίες μπορείς να επισκεφθείς το site μας: fysikoaerioellados.gr
  • Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις το αίτημά σου ηλεκτρονικά στο customerservice@fysikoaerioellados.gr

Για την πληρωμή των λογαριασμών σου, μπορείς να επιλέξεις τον τρόπο που σε εξυπηρετεί περισσότερο.

  • Ηλεκτρονικά μέσω MyAccount, μέσω της πλατφόρμας του e-payment ή με το web-banking της τράπεζάς σου.
  • Με φυσική παρουσία σε ένα κατάστημά μας ή ακόμα και με πληρωμή στην πόρτα σου.
  • Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, ενεργοποίηση την πληρωμή μέσω πάγιας εντολής!

Είμαστε εδώ για σένα 164 χρόνια και συνεχίζουμε

Η σχέση μας κρατάει από πολύ παλιά. Με αυτή τη σιγουριά θα είμαστε δίπλα σου σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες για να συνεχίσουμε να σου παρέχουμε ανταγωνιστικές τιμές σε ρεύμα και αέριο, καινοτόμες λύσεις ενέργειας για το σπίτι και την επιχείρησή σου αλλά και μοναδικές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

Σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου.